Šeškinės bendruomenė susitiko susitiko su Palangos krašto bendruomenėmis

2017 m. spalio 24 d. Šeškinės bendruomenių sąjungos atstovai, tarybos narė Marija Falendyš susitiko su Palangos krašto bendruomenėmis. Susitikimai vyko su Palangos bendruomene ,,Palangos Santarvė”, Palangos neįgaliųjų draugijos bei Palangos sutrikusios psichikos -monių globos bendrija atstovais. Vizito metu buvo aptarti abipusių šalių bendradarbiavimo galimybės, aptartos neįgaliųjų integravimo į bendruomenės veiklą problematika, buvo ieškojama būdų kaip stiprinti bendruomenių veiklą atskirose regionuose palaikant ryšius tarp didmiesčių ir mažų Lietuvos miestų.
Priemonė dalinai finansuojama pagal Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017-2019 m. veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės ,,Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ asociacijos ,,Šeškinės bendruomenių sąjunga“ įgyvendinimą projektą ,,Šeškinės bendruomenės veiklos ir gebėjimų stiprinimas“.
Projekto partneriai: LR socialinės apsaugos ir darbo ministerija. Vilniaus miesto savivaldybė, Šeškinės išplėstinė seniūnaičių sueiga.