Informuojame apie nuo 2018 m. gegužės 1 d. įvedamą vietinę rinkliavą už komunalinių atliekų surinkimą Vilniaus miesto savivaldybėje

Taip pat norime Jus pakviesti į susitikimą, kuriame detaliai pristatysime kaip keisis atliekų tvarkymo sistema nuo gegužės 1 d. sostinėje: sužinosite apie įvedamą vietinę rinkliavą už komunalinių atliekų surinkimą, pagrindinius besikeičiančios tvarkos principus ir naudą vilniečiams.

Renginys vyks š. m. balandžio 12 d. nuo 14 iki 16 val. Vilniaus miesto savivaldybės tarybos posėdžių salėje (Konstitucijos pr. 3, Vilnius). Apie savo dalyvavimą susitikime būtinai informuokite mus iki balandžio 10 d. el. paštu: rinkliava@sivasa.lt arba tel. 8 650 04 949.

Paruošėme informacinės medžiagos (skrajučių, lankstinukų, plakatų), kuria norime su Jumis pasidalinti, kad žinia apie pokyčius pasklistų kuo plačiau Jūsų seniūnijoje ar bendrijoje. Praneškite mums, koks kiekis skrajučių ar plakatų Jums būtų reikalingas el. paštu rinkliava@sivasa.lt arba tel. 8 650 04 949 – susitarsime, kaip šią medžiagą Jums perduoti.

Plačiau apie rinkliavą galite rasti www.sivasa.lt.

Atsiprašome jei ši informacija Jums neaktuali.

Pagarbiai

SĮ „Vilniaus atliekų sistemos administratorius“

El. paštas rinkliava@sivasa.lt

Tel. 8 650 04 949