Šeškinės bendruomenė jau pasiruošusi aplankyti užmirštus bendruomenės narius

Šventinis maratonas jau prasidėjo ir gerus darbus pradėti jau pats laikas. Šeškinės bendruomenių sąjunga jau pasiruošusi aplankyti tuos, kurie kartais lieka užmiršti ir negali pilnavertiškai dalyvauti bendruomenės gyvenime. Nuo pirmadienio prasideda labdaros-paramos akcija ,,Dalinkimėa gerumu”, kurios tikslas aplankyti Šeškinėje gyvenančius vienišus neįgaliuosius gyventojus, kuriems reikia mūsų visų pagalbos. Bendruomenės nariai bendradarbiaudami su Socialinio skyriaus darbuotojais ketina aplankyti 25 labiausiai pagalbos reikalingus gyventojus. Padovanosim truputį šventinės nuotaikos. O svarbiausia, jog tokie žmonės nuo šiol galės dalyvauti veiklose, galės namie daryti rankdarbius,o mūsų nariai juos lankys ir dalinsis savo pagalba.

Priemonė finansuojama pagal Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017-2019 m. veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės ,,Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ asociacijos ,,Šeškinės bendruomenių sąjunga“ įgyvendinimą projektą ,,Šeškinės bendruomenės veiklos ir gebėjimų stiprinimas“.
Projekto partneriai: LR socialinės apsaugos ir darbo ministerija. Vilniaus miesto savivaldybė, Šeškinės išplėstinė seniūnaičių sueiga.