Kviečiame į krepšinio turnyrą Šeškinės taurei laimėti 2017

Kaip ir kiekvienais metais taip ir šiais Šeškinės bendruomenių sąjunga kartu su partneriais Vilniaus Žemynos gimnazija organizuoja krepšinio turnyrą Šeškinės taurei laimėti 2017. Turnyro finalinės kovos vyks jau rytoj, gruodžio 5 d. Vilniaus Žemynos gimnazijos sporto salėje ( Čiobiškio g. 16) 14.30 val. Laimėtojai paaiškės apie 15.30 val. Kviečiame visus dalyvauti. Rungsis Vilniaus Radvilų gimnazijos krepšinio komanda su Vilniaus Ozo gimnazijos krepšinio komanda.

Tai jau tradicinis renginys, kuris Šeškinėje vyksta kiekvienais metais. Lauksime visų atvykstant. Palaikykime jaunuosius sportininkus.

Priemonė finansuojama pagal Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017-2019 m. veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės ,,Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ asociacijos ,,Šeškinės bendruomenių sąjunga“ įgyvendinimą projektą ,,Šeškinės bendruomenės veiklos ir gebėjimų stiprinimas“.
Projekto partneriai: LR socialinės apsaugos ir darbo ministerija. Vilniaus miesto savivaldybė, Šeškinės išplėstinė seniūnaičių sueiga.