Šeškinės seniūnaičiai protmūšyje užėmė 3 vietą!

Šeškinės seniūnaičiai ir bendruomenės nariai Savivaldos dienos proga rungėsi protų mūšyje! Užimta garbinga 3 vieta!

Renginyje varžėsi penkios komandos iš Šeškinės, Šnipiškių, Karoliniškių, Justiniškių, Grigiškių, Lazdynų, Antakalnio, Žvėryno, Naujininkų, ir Naujamiesčio seniūnijų. Seniūnaičiai atsakinėjo į klausimus apie Vilniaus geografiją, istoriją, kultūrą, menus ir žymius vilniečius.

Šįvakar drąsiausi pasivaržyti nusiteikę sostinės seniūnaičiai rinkosi Vilniaus miesto savivaldybės centrinėje bibliotekoje – pasitikrinti žinių apie Vilnių ir jo įdomybes. Protų mūšį seniūnaičiams Vilniaus savivaldybė surengė Savivaldos dienos proga.

„Esate arčiausiai bendruomenių – pirmieji išgirstate gyventojams rūpimus klausimus ir jūsų dėka jie operatyviai atkeliauja iki savivaldybės. Jūsų aktyvumas, idėjos ir indėlis yra labai svarbūs. Linkiu jums sveikatos pradėtiems darbams tęsti, būkite smalsūs žinioms ir aktyvūs savivaldoje!“ – žodį seniūnaičiams Savivaldos dienos proga tarė mero pavaduotojas Linas Kvedaravičius.

Pasak Savivaldos plėtojimo komiteto pirmininkės Ritos Balčiūnienės, šis renginys tik įrodo, kas yra patys aktyviausi ir greičiausi, kam labiausiai rūpi bendruomenės problemos: „Labai džiaugiuosi ir vertinu tai, kad iš Jūsų gauname labai daug minčių ir patarimų. Ir toliau drauge stengsimės tobulinti savivaldą, ačiū, kad esate!” – dėkojo Tarybos narė.

Geriausiai pasirodė jungtinė „Dvarčionių-Naujininkų” komanda – Naujininkų, Antakalnio bei Dvarčionių seniūnijos atstovai. Laimėtojai surinko net 27 taškus iš 30 ir iškovojo pergalę. Seniūnaičiams įteikti sostinės atributika papuošti prizai.

Antrąją vietą užėmė komanda „Šnipiškės“, trečiąją – „Šeškinės bokštai“.
Šaltinis paimtas iš www.vilnius.lt