Festivalis ,,Pavingiuojam”

Stebėti spektaklį, klausytis populiariosios ar klasikinės muzikos garsų, užsiimti fizine veikla po atviru dangumi tarp besiskleidžiančių tulpių žiedų – visa tai siūlo jau tradicija tampantis nemokamas, trečiasis savivaldybės organizuojamas festivalis „PaVINGiuojam“, vyksiantis atsinaujinusiame Vingio parke gegužės 11–12 d.

„Atnaujintas Vingio parkas kasmet sulaukia vis daugiau svečių, todėl ir toliau geriname parko infrastruktūrą, siekiame, kad Vingis būtų dar patrauklesnis ir patogesnis vilniečiams. Jau netolimoje ateityje susisiekimą su Vingio parku pagerinsime nutiesdami naują „Užvingio salos tiltą“, kuris sujungs Lazdynus ir Vilkpėdę su Naujamiesčiu. Juo Vingio parką saugiai pasieks ne tik pėstieji, bet ir dviratininkai“, – pasakoja Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius.

Gegužės 11–12 d. „PaVINGiuojam“ organizatoriai kviečia visus aktyviai praleisti savaitgalį parke – ne tik pasigrožėti botanikos sodu šalia parko, aktyviai ir įdomiai praleisti laiką, bet ir išbandyti naujas sporto šakas, išmokti naujų veiklų kartu su šeima ar draugais – laukia turininga įtraukianti programa – www.pavingiuojam.lt

Daugiau informacijos: https://pavingiuojam.lt/