Stiprinamas nevyriausybinių organizacijų sektorius: nacionalinės NVO kviečiamos teikti paraiškas

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija kviečia nevyriausybinio sektoriaus atstovus teikti paraiškas dalyvauti Nacionalinių nevyriausybinių organizacijų institucinio stiprinimo projektų finansavimo atrankos konkurse.

Konkursą ministerija organizuoja siekdama stiprinti nacionalinių nevyriausybinių organizacijų sektorių – didinti jų darbo efektyvumą, skatinti jas teikti pasiūlymus dėl viešųjų paslaugų ir piliečių įsitraukimo į sprendimų priėmimo procesus, gerinti viešųjų paslaugų teikimą ir jų kokybę, plėsti savanorišką veiklą.

Nacionalinių nevyriausybinių organizacijų institucinio stiprinimo projektams iš viso numatyta skirti 450 tūkst. eurų.

Konkurse gali dalyvauti visos nacionalinės nevyriausybinės organizacijos, kurių veikla prisideda prie savanoriškos veiklos plėtros ir teikiamų viešųjų paslaugų kokybės gerinimo.

Norinčios dalyvauti konkurse organizacijos iki gegužės 14 d. kviečiamos teikti paraiškas ir reikiamus dokumentus elektroniniu paštu post@socmin.lt. Platesnė informacija apie konkursą ir dokumentų formos: https://socmin.lrv.lt/lt/skelbimai/nacionaliniu-nevyriausybiniu-organizaciju-institucinio-stiprinimo-projektu-finansavimo-2018-metais-atrankos-konkursas.