Akcija ,,DAROM” Šeškinėje

DAROM – tai visuomeniniais pagrindais paremta organizacija, kurioje kasdien vis ryškiau atsispindi pagrindiniai veiklos akcentai: APLINKOSAUGA, PILIETIŠKUMAS ir SAVANORYSTĖ.

Darom – viena dižiausių ir įtakingiausių organizacijų Lietuvoje. Mūsų veikla paremta nacionalinių problemų prevencija ir bendruomeniškumo principais. Akcija Šeškinėje vyks 11 val. pasirinktame punkte.

Organizuojame ne tik kasmetines DAROM tvarkymosi akcijas, bet ir socialinius, kultūrinius, visuomeninius, švietimo ar aplinkosaugos srities projektus. Kartu su Lietuvos ir užsienio ekspertais rengiame pozicijas įvairiais aplinkosaugos klausimais. Iniciatyva “1000 Projektų” siekiame paskatinti pilietinės visuomenės kūrimąsi Lietuvoje.

VISI ŠEŠKINIEČIAI KVIEČIAMI DALYVAUTI IR PRISIDĖTI PRIE TALKOS:

Tvarkymo taškas – Ozo draustinio teritorija tarp Gelvonų ir Ozo gatvių (Gelvonų g. 1 (šalia garažų)), atsakingas asmuo (Zita Lukšienė, tel. 868622934), UAB “Mano aplinka” Andrius Rybakovas, tel. 868542567

Tvarkymo taškas – Ozo g. 43 (Teritorija šalia SOS kaimo ir kapinių Automobilių stovėjimo aikštelė prie SOS kaimo), atsakingas asmuo (Zita Lukšienė, tel. 868622934), UAB “Mano aplinka” Andrius Rybakovas, tel. 868542567