Šeškinės bendruomenė padovanojo šeškiniečiams Šeškinės ąžuolą

Asociacijos ,,Šeškinės bendruomenių sąjunga“ dovana Šeškinės gyventojams

40 metų jubiliejaus proga
Dovana Šeškinei ,,Šeškinės ąžuolas“

Mes keliame aukštyn akis į dangų
Mes einame tolyn vis į gyvenimą
Pasirenkame tai, kas gal būt nelengviausia
Ir kelią tą galbūt siauriausią
Tačiau mes esam žmonės
Juk mes tie žmonės,
Kurie pripranta, net kai dega laužo liepsnoje
Juk mes tik žmonės…

Sveikiname Šeškinės rajoną švenčiant sulaukus 40 metų nuo to momento, kada buvo prijungta prie Vilniaus miesto teritorijos. Norime palinkėti, jog kiekvienas šeškinietis jaustųsi gerai ir kurtų savo gyvenimą Šeškinėje. Tik visi kartu galime nuversti kalnus gražindami savo rajoną, tik kartu surėmę pečius galime jaustis saugūs ir kurti ateitį Šeškinėje, tik ištiesdami pagalbos ranką kitam, galime tikėtis pagalbos iš kitų. Kiekvienas iš mūsų gali gyventi ir įgyvendinti idėjas Šeškinėje. Bendruomenė visada bus ta atrama, kuri padės kiekvienam iš Jūsų, išklausys ir patars.
Mylėkime kiekvieną savo namus ir aplinką, kurioje gyvename. Šeškinės ąžuolą galite pamatyti Musninkų seniūnaitijoje šalia Šeškinės g. 73 namo.

Šeškinės bendruomenės sąjungos vardu pirmininkas Olegas Beriozovas

Sveikina:
Asociacijos ,,Šeškinės bendruomenės sąjungos nariai
Šeškinės seniūnijos seniūnaičiai
Šeškinės ansambliai, meniniai kolektyvai, švietimo įstaigos, įmonės, organizacijos, kurios įsikūrusios Šeškinės teritorijoje

Priemonė finansuojama pagal Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017-2019 m. veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės ,,Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ asociacijos ,,Šeškinės bendruomenių sąjunga“ įgyvendinimą projektą ,,Šeškinės bendruomenės veiklos ir gebėjimų stiprinimas“.
Projekto partneriai: LR socialinės apsaugos ir darbo ministerija. Vilniaus miesto savivaldybė, Šeškinės išplėstinė seniūnaičių sueiga.