Įvyko Kalėdinis vakaras socialiai remtiniems vaikučiams

2017 m. gruodžio 20 d. Vilniaus vaikų ir jaunimo klube ,,Verdenė” vyko Šeškinės bendruomenės sąjungos organizuojama jau kasmetine tradicija tapusiu Kalėdiniu vakaru socialia remtiniems vaikams. Renginio metu vaikai dalyvavo edukacijoje su Kalėdu Seneliu ir Snieguole. Visų nuotaiką džiugino „Nieko sau teatras!“ – šeimyninis Nerijaus ir Juditos Laurinavičių tandemas, išsiskiriantis kūrybine energija, idėjomis ir užburiantis mažuosius žiūrovus. Jų spektakliuose vyksta lėlių, dramos, gyvos muzikos ir interaktyvaus veiksmo sintezė.

Judita Šmitaitė-Laurinavičienė – lėlių ir dramos teatro ilgametė aktorė, renginių vedėja, skaitovė, režisierė, dainininkė, vaikų ugdytoja ir pedagogė. Nerijus Laurinavičius – poetas, prozininkas, scenarijaus autorius, aktorius, kuria tekstus ir dainas vaikams.

Vakaro pabaigoje vaikams buvo išdalintos dovanos. Visus susirinkusius pasveikinti atvyko Šeškinės bendruomenių sąjungos pirmininkas Olegas Beriozovas ir LR Seimo nario, Ūkio ministro Virginijaus Sinkevičiaus padejėja Kotryna Butkienė.

Priemonė finansuojama pagal Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017-2019 m. veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės ,,Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ asociacijos ,,Šeškinės bendruomenių sąjunga“ įgyvendinimą projektą ,,Šeškinės bendruomenės veiklos ir gebėjimų stiprinimas“.
Projekto partneriai: LR socialinės apsaugos ir darbo ministerija. Vilniaus miesto savivaldybė, Šeškinės išplėstinė seniūnaičių sueiga.
Daugiau nuotraukų rasite: https://www.facebook.com/seskinesbendruomenes/