Šeškinėje skelbiama labdaros paramos akcija ,,Padovanok dalelę savęs”

Šeškinės gyvenamajame rajone gyvena ne mažai žmonių, kurie neturi artimųjų, kurie negali savimi pasirūpinti, kurie galbūt nesidžiaugia pilnavertišku gyvenimu. Šeškinės bendruomenių sąjunga matydama šią problemą, pagalvojo, jog bendruomenės nariai yra platus žmonių ratus, kur kiekvienas turi jaustis bendruomenės nariu. Todėl gruodžio mėn. skelbiama labdaros paramos akcija ,,Padovanok dalelę savęs vienišiems neįgaliesiems slaugomiems žmonėms”. Akcijos metu bendruomenės atstovai, seniūnaičiai kartu su Socialinės paramos Šeškinės skyriaus darbuotojais dalins švenčių proga Kalėdinius lauknešėlius vienišiems gyventojams, kurie gyvena Šeškinėje. Su jais bus bendraujama ir semiamasi patirties, kad jie jaustųsi neužmiršti ir žinotų, jog yra Šeškinės bendruomenės dalis ir nariai. Akcijos metu ketinama aplankyti nuo 20 iki 30 asmenų. Taip skatinamas bendruomeniškumas tarp socialiai pažeidžiamų asmenų grupės.

Kalėdinį lauknešėlį sudarys tos prekės, kurių žmonės negali sau leisti nusipirkti, taip pat atsiminimas apie bendruomenę ir pačią Šeškinę.  Jeigu yra norinčių prisidėti prie akcijos ar padovanoti nuo savęs ką nors mūsų šeškiniečiams drąsiai galite mums rašyti el.p. seskinesbendruomenes@gmail.com

Juk gerus darbus gera daryti kartu!

Priemonė finansuojama pagal Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017-2019 m. veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės ,,Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ asociacijos ,,Šeškinės bendruomenių sąjunga“ įgyvendinimą projektą ,,Šeškinės bendruomenės veiklos ir gebėjimų stiprinimas“.
Projekto partneriai: LR socialinės apsaugos ir darbo ministerija. Vilniaus miesto savivaldybė, Šeškinės išplėstinė seniūnaičių sueiga.