Skelbiamas 2018 m. kūno kultūros ir sporto projektų rėmimo konkursas

2018 metais Vilniaus miesto savivaldybė vėl finansuos įvairius kūno kultūros ir sporto projektus. Pagal savivaldybės tarybos sprendimu patvirtintą biudžeto programą „Kūno kultūros ir sporto plėtojimas“ skelbiamas konkursas, kuriuo bus finansuojami įvairūs su kūno kultūra ir sportu susiję projektai.

Konkurso tikslas – Vilniaus miestui reikšmingų sporto projektų finansavimas siekiant skatinti profesionalų bei mėgėjų sportą, vykdyti sporto renginius Vilniaus mieste ir skatinti vaikų bei jaunimo sporto programas.

Kaip ir ankstesniais metais, paraiškas finansavimui galima teikti pagal dvi programas – sporto klubų veiklai ir sporto renginiams Vilniaus miesto savivaldybėje: rekomenduojama, kad maksimali suma, prašoma iš Savivaldybės vienam projektui, nebūtų didesnė nei 10 000 eurų.

Paraiškų teikėjams (tai – juridiniai asmenys, registruoti Vilniaus miesto savivaldybėje, išskyrus organizacijas, kurioms lėšos jau skirtos iš einamųjų metų savivaldybės biudžeto, bei pelno siekiančias organizacijas ar nacionalinio lygio sporto įstaigas) šiemet pildyti dokumentus bus kur kas paprasčiau: nereikės jokių popierinių pažymų ar išrašų – visus paraiškų formalumus galima pateikti internetu. Vienas pareiškėjas gali pateikti ne daugiau kaip vieną projektą į vieną programą. Paraiškos projektams finansuoti su priedais turi būti pateiktos iki 2017 m. gruodžio 8 d. (įskaitytinai).

Kad būtų išvengta el. paraiškų teikimo sistemos veikimo nesklandumų ar kitų trikdžių, rekomenduojame paraiškas teikti ne pačiomis paskutinėmis termino dienomis.

http://www.vilnius.lt/index.php?2903560743