Kviečiame dalyvauti Šeškinės šeimų stalo teniso turnyre

Ši sporto šaka sugalvota Didžiojoje Britanijoje 1880 m., o dabartinio pavidalo tapo 1900 m. Dėl garso, kurį sukelia celiuloidinis kamuoliukas, atšokdamas nuo stalo, šis žaidimas buvo pavadintas „ping – pong“. Tačiau šis pavadinimas buvo užpatentuotas JAV, todėl europiečiai šią sporto šaką pavadino stalo tenisu. Tarptautinė stalo teniso federacija (TSTF) buvo įsteigta Berlyne 1926 m. ir tais pačiais metais įvyko pirmasis pasaulio čempionatas. Iki 1950 m. šioje sporto šakoje dominavo vengrai, čekai ir anglai, o po to japonai ir kinai įsiveržė į pirmaujančias pozicijas, pateikdami žaidime daug taktikos ir technikos naujovių.

Kviečiame kiekvieną šeškinietį kartu su savo artimiausiais šeimos nariais atvykti lapkričio 4 d. į Vilniaus vaikų ir jaunimo klubas ,,Verdenė” (Ukmergės g. 221) ir įrodyti, jog esate patys geriausi šioje rungtyje.

Laimėtojai bus apdovanoti prizais, gera nuotaika jums pažadame!

REGISTRACIJA VYKDOMA IKI SPALIO 31 D. el.p. seskinesbendruomenes@gmail.com arba tel. 860495130.
Gali dalyvauti tik Šeškinės rajono gyventojai! Žaidomo taisyklės bus paskelbtos jau netrukus!

Iniciatyvos partneriai: Vilniaus miesto savivaldybė, LR socialinės apsaugos ir darbo ministerija, Šeškinės išplėstinė seniūnaičių sueiga.
Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017–2019 metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ finansuojamo asociacijos ,,Šeškinės bendruomenių sąjunga“ projekto ,,Šeškinės bendruomeninės veiklos ir gebėjimų stiprinimas“ (Nr. A72-1752/17(3.1.36-TD2).